Nazaj na novice

PODJETJE LIVAR D.D. HIŠI KRANJSKE ČEBELE DONIRALO 2.000,00 EUR!

Danes sta se prepletla podjetniška žilica in ustvarjalnost. Obiskalo nas je vodstvo podjetja LIVAR d.d., ki uspešno deluje že vse od leta 1954. Podjetje Livar je največja livarna v Sloveniji s proizvodnima enotama v Ivančni Gorici in v Črnomlju. Z dolgoletnim ter uspešnim delovanjem na tržišču dokazujejo, da stopajo po poti pravih in pogumnih odločitev.
Izjemno veseli smo in predvsem hvaležni, da so prepoznali naše delo in entuziazem, ki ga vnašamo v edinstveno hišo na svetu. Iz srca smo hvaležni za darilo, ki je obenem lepa in nadvse dobrodošla spodbuda, še toliko bolj, ker prihaja iz lokalnega okolja. Za Hišo kranjske čebele je komajda eno leto izkušenj in šele dodobra je pričela prodirati na turistični in podjetniški trg. Veseli nas, da ustanova ohranja izobraževalno noto še naprej in, da v prvi vrsti ozavešča o pomenu medonosne čebele in ostalih divjih opraševalcev za naše življenje. Skrb za čebele je skrb za nas same, saj so, skupaj z divjimi opraševalci, neločljivo povezane z našim vsakdanjim življenjem.
Zares še enkrat hvala, ker ste prepoznali dobro v nas in, da ste prisluhnili našim zgodbam.
Donacijo v vrednosti 2.000,00 EUR sta izročila predsednik uprave Livarja dr. Rok Rozman in član nadzornega odbora Jože Strmole. Direktorica zavoda ZKT Prijetno domače Maja Lampret je bila ganjena in se z veliko hvaležnostjo zahvalila obema. Župan občine Ivančna Gorica je izrazil zadovoljstvo ob prepoznanem dobrem delu in zaželel podjetju Livar d.d. nadaljnjih uspehov pri njihovi nadaljnji poslovni poti in delu.
Krasno sodelovanje metalurgije in naravne ter kulturne dediščine.
FOTO: Gašper Stopar
Postani varuh čebel

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .