Nazaj na novice

POPOLDANSKA ŠOLA: PREPRIČLJIVA KOMUNIKACIJA ZA RAST

Za vas imamo čudovito novico!
Občina Ivančna Gorica in Središče inovativnih tehnologij APILAB – Hiša kranjske čebele sta ponovno združila moči in v sodelovanju s komunikacijsko skupino o28, pripravila

Program »Popoldanska šola: prepričljiva komunikacija za rast«. Ker vemo, da je prepričljiva komunikacija eden najpomembnejših vidikov kariernega razvoja, uspeha podjetij, ekip in uspešnega delovanja v družbi, smo za vas sestavili predavanja, s katerimi boste navedena znanja zlčahka osvojili. (emoji). Program je namenjen vsem, ki želijo s pomočjo nadgradnje komunikacijskih veščin obogatiti svojo kariero.

Skozi 2-mesečni program boste na izrazito praktičnih delavnicah napredovali na področju jasne, jedrnate in prepričljive komunikacije.

Predavanja bodo potekala vsako sredo, s pričetkom 29. 3. 2023, v predavalnici Hiše kranjske čebele, od 16:00 do 18:00 ure. Število mest je omejeno (20 mest na predavanje)!

Vljudno vabljeni!

Postani varuh čebel

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .