Nazaj na novice

Predavanje z naslovom DELOVANJE V TOKSIČNI DRUŽBI

V sredo, 7. 12. 2022 ob 18:30 se nam bo v predavalnici Hiše kranjske čebele v Višnji Gori ponovno pridružil mednarodni svetovalec in lobist Miloš Čirič s predavanjem: “DELOVANJE V TOKSIČNI DRUŽBI – kako biti kljub temu uspešen”.

 

Gospod Miloš Čirič je v sodelovanje s Hišo kranjske čebele stopil spomladi leta 2022, od takrat redno sodelujemo. S koncem študija se je usmeril na področje metod vodenja in komuniciranja. Delovne izkušnje je nabiral najprej v politiki, nato pa v gospodarstvu, kjer je postal svetovalec tako menedžmentu kot sindikatom (potrebno je spoznati obe strani, če želiš biti uspešen!). Svoje ideje in poglede na vodenje je testiral tudi kot menedžer in odločevalec. Med drugim je bil dolgoletni svetovalec predsednika uprave Zavarovalnice Maribor (sedaj Zavarovalnica Sava), pred tem pa podpredsednik uprave Gea College-a, ki je takrat uvajal znanja iz področja podjetništva v regijo.

Je avtor in soavtor ter predavatelj programov s področja komuniciranja, upravljanja sprememb, grajenja zaupanja, osebnega razvoja, networkinga, PR in lobiranja. Kot lobist je delal na prevzemanju in obrambi podjetij, zniževanju davkov, spreminjanju zakonov in podobno. Kot gostujoči predavatelj je predaval je na številnih fakultetah širem jugovzhodne Evrope. Redno predava na različnih konferencah.

Miloš je mednarodni svetovalec in eden je od nabolj spoštovanih strokovnjakov za lobiranje v  regiji. Bil je svetovalec mnogim ministrom v vladah in županom na področju bivše YU.

Je osebni coach vodilnih menedžerjev številnih podjetij in mentor mnogih uspešnih posameznikov.

Predavanje je namenjeno vsem, ki delujejo v organizacijah, ki postajajo vse bolj toksične, vplivajo na tehnologijo, tržišča, ljudi in stabilnost. V organizacijah v katerih delujemo, je vedno več motečih dejavnikov in dogodkov, ki vplivajo na naše delovanje. Izvedeli bomo, kako se lahko dve organizaciji v vrednotah popolnoma razlikujeta. Prav tako bomo ugotavljali posledice toksičnosti.

 

Predavanje je brezplačno, zaželene predhodne najave na prijava@hkc.si.

Lepo vas vabimo na predavanje, ki bo vsakemu izmed vas nadgradilo znanje in zavedanje toksične družbe.

Postani varuh čebel

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .