Nazaj na novice

STAND UP VEČER V HIŠI KRANJSKE ČEBELE

V petek 3. novembra vas ob praznovanju drugega rojstnega dne Hiše kranjske čebele vabimo na večer smeha s Klemnom Bučanom in glasbe z Duom Marcel & Matic.

 

Kdo je Klemen Bučan?
Klemen je kariero v “šovbiznisu” začel z glavno vlogo v filmu “Tu pa tam”. Že 10 let dela na radiu, že četrto leto vodi jutranji program “KUL JUTRO” na Radiu Ekspres.

Svoj TV voditeljski krst pa je doživel na Pop TV, v oddaji “Bitka parov”. Televizijsko kariero je nadaljeval s pogovorno oddajo “Survivor”, gledali pa smo ga tudi v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” na Kanalu A in pa v kvizu “Leta štejejo” na Planet TV. Trenutno zabava Slovenijo v legendarni oddaji “Kolo sreče” na Planetu.
V Stand-up svetu je prisoten že 17 let, vedno znova pa sodeluje z občinstvom in ji šale sproti prilagaja.

Večer bomo zaključili v kavarni, kjer bomo z glasbenim duom Marcel & Matic zaključili praznovanje rojstnega dne.
Duo Marcel & Matic sta dva perspektivna glasbenika iz Ivančne Gorice, ki sta se se po svoji dolgoletni glasbeni karieri igranja v različnih bendih združila v akustičen duo, ki preigrava stare country pesmi ter zimzelene rock in pop hite. Energija na odru, dobri stari hiti in prekaljena dolenjska glasbenika skupaj ponujata večer, poln nostalgije, dobre volje in lahke komičnosti, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

Vstopnice bodo na voljo že od 23. 10. 2023 v INFO centru Hiše kranjske čebele. Cena za celoten dogodek je 10€.

Vabljeni, da se za naš rojstni dan skupaj nasmejemo in zamigano ob dobri glasbi!

Postani varuh čebel

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .