STROKOVNA RAZPRAVA – Označevanje čebeljih pridelkov in izdelkov ter najpogostejše težave pri označevanju – Sreda, 20. november, ob 18. uri
Sreda, 20. november, ob 17. uri
STROKOVNA RAZPRAVA
Izdelki iz čebeljih pridelkov, njihovo označevanje ter najpogostejše težave
Predstavitev čebeljih pridelkov, kako pravilno označiti energijsko vrednost, kako označevati čebelje pridelke in izdelke v skladu z zakonodajo ter se izogniti najpogostejšim težavam? Pridružite se strokovni razpravi, kjer bodo Anton Štaut, čebelar, Urška Ratajc iz Čebelarske zveze Slovenije, dr. Mira Kos Skubic iz Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin ter Mojca Pibernik iz Čebelarske zveze Slovenije podali odgovore na pogosto zastavljena vprašanja glede označevanja.
Prijave na strokovno razpravo se zbirajo na e-mail: mojca.pibernik@czs.si
Program:
17.00 – 17.30 Anton Štaut, čebelar – Predstavitev izdelkov iz čebeljih pridelkov
17.30 – 17.40 dr. Urška Ratajc, Čebelarska zveza Slovenije – Označevanje energijske vrednosti
17.40 – 17.50 Vprašanja iz publike
18.00 – 18.20 dr. Mira Kos Skubic, Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.- Označevanje čebeljih pridelkov in izdelkov
18.20 – 18.40 Mojca Pibernik, Čebelarska zveza Slovenije – Najpogostejše težave pri označevanju čebeljih pridelkov in izdelkov s katerimi se srečujejo čebelarji
18.40 – 19.00 Vprašanja iz publike
Vljudno vabljeni.